NEOLIFE „Pro Vitality+“ Maisto papildas, 30 pakelių

71.40

„NeoLife  Pro Vitality Plus” pakuotėje esantys natūralūs vitaminai ir maisto papildai – patvirtinti, stiprinantys mūsų sveikatos ir gyvybingumo pagrindą.

Mūsų mityba turi poveikį mūsų energijai ir gyvybingumui. Jiems išlaikyti būtina kontroliuoti svorį, būti fiziškai aktyviems ir vartoti daug maistinių medžiagų turinčius sveikus grūdus, vaisius, daržoves bei žuvį.

„Pro Vitality “ siūlo sveiko maisto papildus patogioje nešiojamoje pakuotėje, kurią galite įsidėti į kišenę ar krepšį, ir kurie suteikia gyvybingumo iš sveikų grūdų, vaisių, daržovių bei žuvies. Nuostabus papildas aktyviam gyvenimo būdui.

Kategorija: Produkto kodas: 363933878b6c3-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Brand:

Aprašymas

„NeoLife  Pro Vitality Plus” pakuotėje esantys natūralūs vitaminai ir maisto papildai – patvirtinti, stiprinantys mūsų sveikatos ir gyvybingumo pagrindą. Patogi pakuotė.

Pakuotėje yra 4 moksliškai patvirtinti produktai: „Tre-en-en”, „Carotenoid Complex”, „Omega-3 Salmon Oil Plus” ir Essential vitamin & Mineral Complex, suteikiantys pačių svarbiausių medžiagų, esančių sveikuose grūduose, vaisiuose, uogose, daržovėse ir žuvyje. Kiekvienoje pakuotėje esantys natūralūs maisto papildai suteikia aktyvių maisto medžiagų.

Kiekviename maišelyje:

  • 1 kapsulė Tre-en-en”.  Tai sveikų grūdų koncentratas, kuris maitina ląsteles ir suteikia joms daugiau energijos bei gyvybingumo. Jis gerina ląstelių membranos veiklą: daug energijos turinčios maisto medžiagos gali lengvai į ją patekti, o šalutiniai produktai pasišalinti. „Tre-en-en” buvo sukurtas 1958 m., ir tai buvo pirmasis augalinės kilmės maisto papildas pasaulyje. Jis suteikia augalinės kilmės lipidų, būtinų optimaliai sveikatai ir ląstelių veiklai. Jame yra omega-6 ir omega-3 riebiųjų rūgščių, fitosterolių, įskaitant beta sitosterolį, gama orizantolį, stigmasterolį, kampasterolį ir oktakozanolį.
  • 1 kapsulė „Carotenoid Complex”. „Carotenoid Complex” suteikia 15 skirtingų karotenoidų, apsaugo ląsteles ir stiprina imuninę sistemą..
  • 1 kapsulė „Omega-3 Salmon Oil Plus”Tai pirmasis tokio pobūdžio maisto papildas, užtikrinantis visų 8 žmogaus mitybai svarbių omega-3 šeimos komponentų nustatytą normą. Pagamintas iš švaraus, natūralaus lašišos aliejaus ir suteikia visą vieno turtingiausių omega-3 riebalų rūgščių šaltinių naudą.
  • 1 tabletė „Essential Vitamin and Mineral Complex” suteikia pagrindinių 18 vitaminų ir mineralų.

Vartojimas:

1 maišelis „NeoLife Pro Vitality Plus” pusryčių metu.

  • Maisto papildas negali būti naudojamas kaip maisto pakaitalas, jis neatstoja subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo svarbos.
  • Neviršyti rekomenduojamos paros normos.
  • Saugoti nuo vaikų.

Pakuotėje: 30 pakelių.