HUBISLAB DERMA REGENER LĄSTELES REGENERUOJANTIS VEIDO KREMAS, 40 G

43.50

Palaiko drėgmę ir slopina randinį audinį po CO2 lazerinės procedūros. Apsaugo pažeistas ląsteles nuo anomalaus augimo, padeda atsinaujinti odai. Didina kolageno kiekį odoje, padėdamas naujam pluoštiniam audiniui susidaryti.

Kategorijos: , Produkto kodas: 363933878b6c3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Brand:

Aprašymas

Tai taip pat apsaugo nuo randinio audinio išsiplėtimo ir keloido susidarymo. Apsaugo nuo antrinio žaizdų užteršimo. Saugu naudoti net ir itin jautriai odai.

Veikliosios medžiagos:

  • Hyalo Matrix Kompleksas (hialurono rūgštis, hidrolizuota hialurono rūgštis, natrio hialuronatas) – trijų junginių, kurie sinergiškai veikia drėkindami ir palaikydami odą, derinys.
  • Keramidas NP – padidina drėgmės lygį odoje, palaiko natūralaus odos apsauginio sluoksnio atnaujinimą ir sudaro veiksmingą barjerą apsaugantį nuo drėgmės praradimo.
  • Azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstraktas – mažina dėl aknės atsiradusius randelius ir regeneruoja odos ląsteles. Padidina kolageno gamybą, pagerina odos elastingumą ir apsaugo odą nuo išorinių pavojų.
  • Paprastosios portulakos (Portulaca Oleracea) ekstraktas – suteikia drėgmės ir veikia kaip antibakterinis ir priešuždegiminis agentas. Turi raminantį poveikį jautriai ir alerginei odai.
  • Trehalozė – natūralaus cukraus rūšis pasižymi didesniu drėkinimu ir yra labai veiksmingas raminant odą.
  • Tokoferilo acetatas (vitaminas E) – turi odą raminantį, drėkinantį ir antioksidacinį poveikį.
  • Natrio PCA – tai natūralus drėkiklis, kuris pritraukia drėgmę esančią ore, taip padidinant odos drėkinimo funkciją. Padeda palaikyti sveiką odos būklę kontroliuodamas drėgmės kiekį odoje.

Naudojimo būdas: po lazerio procedūros užtepkite ant veido reikiamą kiekį produkto.